Η κατοικία και το περιεχόμενο της αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του μέσου Έλληνα πολίτη. Είναι ο χώρος που κάθε οικογένεια έχει δημιουργήσει με κόπο, αγάπη και φροντίδα και έχει μεγάλη οικονομική και συναισθηματική αξία.

Οι κίνδυνοι που απειλούν την κατοικία είναι πολυάριθμοι και στις μέρες μας η κλιματική αλλαγή και τα έντονα καιρικά φαινόμενα καθιστούν μερικούς από τους κινδύνους αυτούς εντονότερους και συχνότερους.

Η διασφάλιση της κατοικίας είναι απαραίτητη ώστε να μην διαταράσσεται η οικογενειακή γαλήνη, αλλά και να μην ανατρέπεται βίαια ο οικογενειακός προϋπολογισμός αν τέτοιοι κίνδυνοι συντρέξουν.

Σε περίπτωση ζημίας αποζημιώνεται ο ιδιοκτήτης για την απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προέλθει από κινδύνους όπως πυρκαγιά, κεραυνός, σεισμός, κλοπή, πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, θραύση σωληνώσεων, θραύση κρυστάλλων, πολιτικές ταραχές, κακόβουλες ενέργειες, αστική ευθύνη για υλικές ζημιές σε τρίτους κ.α.

Με όλες τις παραπάνω καλύψεις προστατεύεται τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο, αλλά και οι τυχόν βελτιώσεις που έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριο.

 

Για προγράμματα ασφάλισης κατοικίας πατήστε εδώ.